fort alarm set 3

fort alarm is een smart alarmsysteem waarmee je je huis slimmer, comfortabeler en veiliger maakt.


Met een gerust gevoel van huis gaan. Dat kan met het fort Alarmsysteem!

Bekijk en wijzig eenvoudig de status van je beveiligingssysteem via je smartphone, waar je ook bent. Van complete alarm sets, tot slimme camera's en video-deurbellen die allemaal samenwerken om je huis slimmer en veiliger te maken. Met fort is alles mogelijk!


€399,-

Alles wat je nodig hebt om je huis te beveiligen in één doos

De fort alarm set is snel en eenvoudig te installeren, makkelijk in gebruik en volledig naar je eigen wensen in te stellen.

Met behulp van de handige ClickSmart+app schakel je het alarm in of uit en ontvang je meldingen op je smartphone of tablet zodra er een alarm af gaat of beweging word gedetecteerd, waar je ook bent.

Daarnaast is het fort alarm uit te breiden met tal van accessoires, zoals een video-deurbel, diverse in- en outdoor camera's en vele andere oplossingen voor een slim en veilig huis.

In tegenstelling tot andere bekende alarmsystemen, zit je met fort niet vast aan een abonnement of onderhoudskosten en blijf je de eigenaar van het systeem.


De fort alarm set 3 bestaat uit:

fort Alarm Hub (1x)

De Hub is het brein van je fort alarmsysteem.
Met dit basisstation koppel je eenvoudig al je andere apparaten zoals bewegingssensoren, afstandsbedieningen en deur-/raamsensoren.

fort PIR Bewegingssensor (3x)

Een PIR is een bewegingssensor die je in de hoek van de kamer of op een vlakke muur bevestigd. Zodra er in de kamer beweging word gedetecteerd, ontvang je een melding via de app op je smartphone of tablet.

Deur-/raamsensor (2x) 

Deze compacte deur-/raamsensor bevestig je aan een deurpost of raamkozijn. Wanneer een deur of raam open gaat, word direct het alarm geactiveerd en ontvang je een melding via de app.

Afstandsbediening (2x)

Met de afstandsbediening kun je het alarm in- en uitschakelen of in de thuismodus zetten, zonder gebruik van de app. Daarnaast beschikt de afstandsbediening over een paniekfunctie.

Specificaties:

- Materiaal: ABS (stevig en hard plastic)
- Werkspanning: 12VDC 1A
- Back-up batterij: Intern 7.4V600mAh Li-Po batterij
- Apparaat communicatie: RF 433 MHz
- Transmissie afstand: 80 meter in open veld
- Netwerkverbinding: Wi-Fi 2,4 GHz
- GSM (sim vereist): 850/900/1800/1900 MHz
- Interne Sirene: 95dB
- App vereisten: Telefoon met IOS 8 of hoger of Android 4.1x of hoger
- Afmetingen: 109,5 mm x 109,5 mm x 40 mm
- Bedrijfstemperatuur: -10 graden tot 55 graden

- handleiding 1

- technische specificaties